SPONSORS

Boomkwekerij H. Kwint

Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen

Van Blijderveen b.v.

Xantion

Filmnacht

Op zaterdag 23 oktober 2021 houdt T&P Sport weer een film avond / nacht. Dit houdt in: de hele avond en nacht films!!! Iedereen is welkom, lid of geen lid. Neem dus gezellig vriendjes en vriendinnetjes mee. Volwassen leden zijn natuurlijk ook welkom
Deze houden we in het scoutinggebouw in Maurik. Hier hebben we al eerder een film avond/nacht gehad en dat was beregezellig!!
Dit jaar heeft de activiteitencommissie er voor gekozen om niet 1 maar 2 filmzalen in te richten. Daardoor kunnen we aanbieden om 1 zaal voor de kids vanaf 8 jaar en 1 zaal vanaf 12 jaar in te richten. Daardoor kunnen de kids vanaf 8 dus ook de nacht blijven.

Voor de jongste groep kinderen is er gekozen voor een film. De kinderen vanaf 8 jaar en ouder mogen de hele nacht genieten van een film marathon. Een hele nacht opblijven is wel erg lang, dus als je het niet kan volhouden is het niet erg om in slaap te vallen (misschien wel goed om te weten dat de afgelopen keren er veel kids wel een keer tijdens de films in slaap gevallen zijn). Vergeet daarom niet een luchtbed (of iets dergelijks), kussen, deken en/of slaapzak. Trek kleding aan die lekker zit (Onesie mag natuurlijk ook). Je mag je natuurlijk ook inschrijven voor de films die voor jouw leeftijdsgroep komen. Welke films er gedraaid gaan worden is nog een verrassing. Mocht je wel naar de avond willen komen maar niet de hele nacht is er natuurlijk ook de kans om maar naar 1 of 2 films te komen kijken. Geef dit dan duidelijk aan.

Leeftijd/groep Tijd Prijs Wat krijg je voor hiervoor?
t/m 7 jaar 17:30 - 19:30 €4,00 leden
€5,00 niet-leden
Een super leuke film. Wat te drinken en een zakje chips.
Vanaf 8 jaar en ouder 20:30 - 10:00 €10,00 leden
€12,00 niet-leden
De hele nacht films. Wat te drinken en een zakje chips. 's Ochtends een heerlijk ontbijt.

Verder is er de gehele nacht eten en drinken te koop. Deze prijzen zijn variërend tussenn de €0.10 en €1.00.
Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

Meld je hieronder in voor de filmnacht.
Na de inschrijving ontvangt u een email van de inschrijving. De inschrijving sluit op 19 oktober.

Naam(en):
Leeftijd(en):
Lid van:


Ik/wij komen naar film:

Naam ouder:
Email:
Telefoonnummer in geval van nood:
Bijzonderheden die de leiding
moet weten: