SPONSORS

Boomkwekerij H. Kwint

Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen

Van Blijderveen b.v.

M2EB

SponsorKliks

SponsorKliks Wil je T&P Sport ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van T&P Sport. Voor jou een kleine moeite, voor T&P Sport zijn het directe inkomsten. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van T&P Sport. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert T&P Sport hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
Noch SponsorKliks, noch T&P Sport weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor T&P Sport is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert T&P Sport niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!


Ook kunt u de app downloaden van SponsorKliks. Via deze app kunt u zien welk bedrag er al is opgehaald voor de vereniging en shop direct via de app om T&P Sport gratis te sponsoreren. Download de app voor:
- Android
- Apple iOS

SponsorKliks